Календар на събитията
 
Количка
0 продукта
 
  

 

Програма "Здравето на жената"

Дамските превръзки за женско здраве на ТианДе подмладяват целия организъм!

Дамските превръзки с билки на ТианДе са разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, ползвайки древните рецепти за приготовление на лечебни препарати, успяват да извлекат 300 съставки от една единствена билка!
Патентованата фитокомпозиция FCM на дамските превръзките е по медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.

Благодарение на спазването на 5000 годишната си традиция в опазване на здравето, в Китай: 

• Няма хронични болести 
• Няма рак 
• Ако се появи заболяване – то се лекува 
• Здравето се възпитава от детството 

На Изток се смята, че ако на една жена й липсва здраве, това означава, че й липсва енергия. Здравата жена е способна да роди и отгледа здрави и красиви деца, и да дари сила и здраве на мъжа си. 

Дамските превръзки с билки на ТианДе въздействат на 90 биологично активни точки, разположени в областта на перинеума, като ги стимулират и енергизират, като по този начин хармонизират състоянието на хормоните и действат подмладяващо на всички органи и функции на организма. 

Превръзките предоставят три терапии едновременно:

• Аромотерапия – чрез етеричните масла, съдържащи се в билките 
• Фитотерапия – чрез действието на лечебните съставки в билките 
• Акупресура – стимулиране на биологично активните точки чрез нежното притискане на превръзката до тялото 

Замяната на обикновените превръзки с  билковите превръзки на ТианДе превръща ежедневните хигиенни процедури в ефективен профилактично-оздравителен курс. Носейки превръзките ежедневно и/или в дните на менструален цикъл, те въздействат благотворно не само на половите органи, но и на всички други органи и системи в тялото. 

Превръзките за лична хигиена на ТианДе имат следните свойства: 

• Нормализират киселинно-основния баланс на женските полови органи 
• Предотвратяват развитието на болестотворни бактерии (вкл. цистит) 
• Съдействат за възстановяването на здравата микрофлора във влагалището 
• Подобряват кръвообращението и облекчават отоците в областта на половите органи, отстранявайки резултатите от застой на течности (вкл. хемороиди) 
• Облекчават усещането за болка 
• Намаляват климактеричните прояви 
• Подпомагат затвърждаването на положителните резултати от комплексната терапия 
• Повишават тонуса на мускулите в областта на малкия таз и предотвратяват смъкванията 
• Подобряват качеството на интимния живот 
• Могат да бъдат използвани и от мъже при проблеми с простатата и за повишаване на потентността (препоръчват се ежедневните превръзки „Нефритена свежест“ с ментол) 

Повърхностният слой на всички превръзки на ТианДе е от 100% памук и има способността да пропуска течността към вътрешния слой, като при това остава напълно сух. Фитомембраната от лечебни билки изпълнява функцията на сух билков компрес. Вътрешността на превръзките за цикъл е от полимер, способен да поглъща големи количества течност, превръщайки се в гелообразна маса. Долната повърхност на превръзките е от дишаща материя, която блокира изтичането на течност. 

Превръзките „Енергия на билките“ съдържат композиция от 49 билки, действащи в синергия. Билковата композиция е създадена по древна рецепта на лечителите от китайската династия Тан и е патентована. Съдържат: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, девесил, мента, орлов нокът, аир и др. 

Фитомембраната на превръзките е направена по специална технология на обработка на свежо срязани растения, която осигурява висока наситеност с активни компоненти от фитоклетките (концентрацията на активни компоненти в тях е 70-80%, което многократно превишава концентрацията при растителните отвари и настойки). Освен това, фитомембраната осигурява висока въздухопроницаемост, добри абсорбиращи свойства и бързо преминаване на течността към вътрешния слой на превръзката. 

Ексклузивната технология на производство на превръзките „Енергия на билките“включва микрораздробяване на растителните клетки, екстракция на лечебните вещества от тях и вакуумно концентриране, магнетизиране и стерилизиране на активните компоненти. Превръзките за критични дни и нощи по време на цикъл съдържат експрес-тест за контрол на микрофлората. 

Превръзките „Нефритена свежест“ са произведени по най-съвременна технология и съдържат патентована FCM композиция от 19 билки с добавени екстракти от алое във висока концентрация или мента. 

Лечебните превръзки на ТианДе, създадени въз основа на безцените знания на китайската рефлексотерапия, се препоръчват: 

• При комплексно лечение на всякакви гинекологични заболявания 
• При изявени прояви на възпалителни процеси 
• За профилактика на гинекологични проблеми 
• Могат да се прилагат като локален билков компрес при възпаления на горните дихателни пътища 

Никога досега лечението и профилактиката на женските заболявания не е било толкова лесно и приятно!

Необичайни резултати, използвайки превръзки

1. В случай на вирус може да се прилага като компрес на носа (за намаляване на обикновена настинка) и гърло (за намаляване на болката). Резултатът е отличен! Вирусът (тежък остър респираторен синдром) е победен само за 2 дни! 
2. Мъжете използват ежедневни превръзки като стелки за обувки, които идеално поглъщат потта и миризмата! 
3. Ежедневните растителни превръзки перфектно ще помогнат срещу обостряне на гръбначниа остеохондроза. Да бъдат поставени върху болезнената област два пъти на ден в продължение на 30-40 минути. 
4. Когато има зъбобол е необходимо да се постави билков санитарен тампон за 15-20 минути, и болката си отива! 
5. Превръзките са показали отлични резултати в третирането при мъжете и по-нататъшно предотвратяване на хемороиди и анални фисури, простатит! Те са безвреден и ефективен заместител на Виаграта.

Продукти за лична хигиена на жената
Продукти за лична хигиена на жената
Фиточай на жената
Фиточай на жената